Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Σταματα - Φωτιά Σταμάτα τώρα: Καίγονται σπίτια και αυτοκίνητα ..., Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.

Φωτια Σταματα - Φωτιά Σταμάτα τώρα: Καίγονται σπίτια και αυτοκίνητα ..., Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα.. Για την προστασία των πολιτών. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43.

Για εμπρησμό μιλάει ο πρόεδρος της Ροδόπολης - iSelida.gr
Για εμπρησμό μιλάει ο πρόεδρος της Ροδόπολης - iSelida.gr from iselida.gr
Για την προστασία των πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Μαρτυρίες «φωτιά» για τις συμμορίες ανηλίκων μετά τον.

Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες, ωστόσο οι. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Αυτή την ώρα επιχειρούν 10 εναέρια μέσα. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Κάποια σπίτια έχουν παραδοθεί στη φωτιά, ενώ έχουν καεί και αυτοκίνητα στην περιοχή που έχει εκδηλωθεί η. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης.

Φωτιά σε Σταμάτα - Διόνυσο: Το newsit.gr στο μέτωπο της ...
Φωτιά σε Σταμάτα - Διόνυσο: Το newsit.gr στο μέτωπο της ... from www.newsit.gr
Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σταματά αττικής, ενώ οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Πυρκαγιά εν υπαίθρω στην σταμάτα αττικής. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Η φωτιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης.

Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από νωρίς το μεσημέρι της τρίτης εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Δύσκολη η κατάσταση σύμφωνα με τον δήμαρχο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της δευτέρας στη σταμάτα αττικής. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την σταμάτα προς τη ροδόπολη και το διόνυσο. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Για την προστασία των πολιτών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Δραματική είναι η κατάσταση στη σταμάτα, καθώς η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τρίτης (27/07)… Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια.

Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΩΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ...
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΩΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ... from 1.bp.blogspot.com
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχει εκκενωθεί ο οικισμός «γαλήνη» και η φωτιά κινείται προς διόνυσο, ενώ απηύθυνε έκκληση για περισσότερα εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται η φωτιά στη σταμάτα αττικής, που ξέσπασε περίπου στις 12 το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται συνεχώς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή σταμάτα στην αττική. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. H διασκέδαση στο μπαρ κατέληξε σε καταγγελία για βιασμό.

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο, σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής, κοντά σε κατοικίες, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, έχει προχωρήσει η αστυνομία. Δασική έκταση ανάμεσα στη σταμάτα και τη ροδόπολη αττικής καίει, αυτή την ώρα, φωτιά που ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 43. Η φωτιά μαίνεται κοντά σε σπίτια και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις για την κατάσβεσή της. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυ η πυρκαγιά καίει δασική έκταση μεταξύ σταμάτας και ροδόπολης κοντά σε. Φωτια σταμάτα αττικής πυρκαγιά πυροσβεστική. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται. Μήνυμα του «112» να εκκενωθούν σπίτια στην περιοχή. Σύμφωνα με τον δήμαρχο διονύσου γιάννη καλαφατέλη. Δεν προέκυψε εμπλοκή των τεσσάρων προσαχθέντων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Η φωτιά ξεκίνησε από την οδό κωνσταντινουπόλεως και αγίου ιωάννου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι.